Duunipaikka on täydessä remontissa. Uutta ulkokattoa ei saada eikä uutta kivilattiaa, mutta viemäröinti uusitaan ja kaikki katon ja lattian väliltä. Pulju ei ole missään vaiheessa kiinni, joten haasteita riittää. Tai remonttia on matalalla profiililla tehty jo kuukausi ja edessä on vähintään toinen mokoma vähän korkeammalla profiililla.

Isossa maailmassa väittävät:"The orginal is the best", mutta kun puhutaan kosteuden kanssa tekemissä olleesta puutavarasta, olkoonkin painekyllästettyä, niin kyllä on jo korkea aika tehdä jotain. Talo kun on rakennettu 1984. Kun katselee mustia puun jäänteitä, joita kaakeloinnin takaa paljastuu, pakostakin tulee ajatelleeksi astmani alkuperää. Sillon kun diaknoosi oli vielä kesken, puhuin myös homeesta, mutta lääkäri ei ottanut sitä kuuleviin korviinsa. Nyt tietenkin, kaiken sen pölyn ja paskan keskellä, reagoin herkästi ihan mihin vaan.

         

No, ei passaa masentua. Odotetaan kesää ja kärpäsiä. Silloin täytyy remontin olla jo ohi, vaikka löytyisi mitä yllätyksiä:)