Olen työrajoitteinen ihminen, siis omaan astma pohjaisen allergian. Kohtauksen saan ainakin lohesta ja muikusta, raa'asta sellaisesta. Oireilen myös, jos istun samassa pöydessä kylmäsavulohen kanssa. (joulupöydässa on mukavaa sanoa vierustoverille:" syö lohesi tai konttaan takavasemmalle kakomaan") Pomon kanssa on sovittu, etten varsinaisesti tee raa'alle kalalle mitään. Joskus jotain pientä, mutten koskaan suuremmalle määrälle. Kaikki on mennyt hyvyn, noin suurinpiirtein. Mitä nyt kerran kävin takavarastossa kakomassa kylkiluuni säröille.

Mutta nyt kun en ole pitkään aikaan saanut kohtausta (otan myös piippua helpommin). Rakkaat työtoverini ovat päätelleet, että olen parantunut tai että muuten vain olen laiska ja teetän työni toisilla. Jess!

Edellinen lekurini otti hatkat ja tätä nykyistä en ole nähnyt kuin naapurissa ryyppäämässä. Hänellä pitäisi olla minun potilastietoni. Pyysin häneltä "mustaa valkoisella" allergiasta puhelimitse. Antoi ajan huomiseksi. Saas nähdä mitä se niistä papereista suostuu lukemaan.

Soi: Danzig ja Kiss The Skull