Jos olisin kirjoittanut tämän vuosi sitten, oli kirjoitus huomattavasti negatiivisempi. Luultavasti sanoisin Rakkaan ja minun asuvan eri osoitteissa. Vuosi sitten alkoi puutteessa eläminen ja vuoden verran minulta on mennyt tottua seksiin, jota saa harrastaa hyvällä tuurilla vain kerran kuussa.

Joten siis Rakas ja minä olemme edelleen yksissä. Elämän vuoristorata on välillä kulkenut ylä- välillä alamäkeä. Rakkaalla on ollut seuraava veritulppa, mutta onneksi jalassa ja pallonlaajennusleikkaus on onnellisesti takanapäin. Asumme edelleen tässä paikassa, ihan vain varmuuden vuoksi, josko lapsukaisemme ahdinkoon joutuessaan muuttavat takaisin. Siis he eivät enää asu kotona.

Rikardo elää edelleen kuuden naisen loukussa, eikä osaa päättää, kenet tyrkyllä olleista ottaisi saman katon alle ja kaihoaa jonkun kaukaisen ja omasta mielestään saavuttamattoman perään. Hän tuskin on löytänyt koulutusta vastaavaa työtä ja käy rakennuksilla apupoikana edelleen.

Misu on saanut koulunsa loppuun ja on saanut harjoittelupaikan jostain suuremmasta kaupungista. Ei välttämättä Helsingistä, mutta se on valitettavasti varteenotettava vaihtoehto. Misu on pysytellyt sinkkuna tai ei ole ainakaan poikaystäviään kotona esitellyt.

Itse olen edelleen samassa työpaikassa. Perinteisesti pomo vaihtuu viiden vuoden välein, joten tämä nykyinen ei enää ole maisemissa. Se seuraava ei ole vielä se, joka haluaa päästä minusta eroon, mutta hänen jälkeensä tuleva luultavasti on.

Harrasta edelleen kaikkea kausiluontoisesti. Eli kesällä puutarhaa, talvella pilkintää, muuta kalastusta silloin kun huvittaa, lukemista, maalausta, nauramista, laulamista. Siis kaikkea sellaista, mitä ei tarvitse tehdä joka viikko tai ympäri vuoden. Rakas kulkee edelleen hidastuvaa tahtia mukana, niin tietenkin sillä ehdolla, että hänen molemmat jalkansa ovat tallella.

Niin tämä on positiivisempi kuin olisi ollut vuosi sitten.

Tämä oli siis vastaus IP:n taannoiseen meeniin, miten asiat on viiden vuoden päästä.