Tiedossa hyviä, huonoja ja vanhoja uutisia.

Lelle tuli torstaina Suomeen (se on hyvä uutinen) ja koska hän käyttää minun kaistaani kannettavassaan, huomasimme vasta silloin Wlanin mykistyneen. Koska modemimme on aika uusi, Rakas kantoi sen naapuri kaupungin kauppaan takaisin. Olin töissä, en päässyt mukaan. Siis Rakas JÄTTI SEN HUOLTOON. Hei, haloo pahvi. Pyhien ajaksi!!!!!!! Irvisteli ja vinoili:"Saadaan rauhallinen joulu." Ja siis oikeesti, turha kuvitella sen takaisin saamista välipäivinä. Ei siellä kukaan mitään tee, joten palataan asiaan ensivuonna. Jipijee!

Luulimme jo perjantaina, näkevämme valoa tunnelin päässä, kun Lelle kantoi meille laatikon:"Kokeilkaa, jos tuo toimii:" No, sellainen ulkomaan boxi, jossa ei ollut sopivia piuhan päitäkään, aiheutti ongelmia ja kun piuhat oli "kohdallaan" ei se sittenkään toiminut. Paul soitti pojalleen, joka kertoi, ettei sen pidäkkään toimia, koska se on "ruuther". Anteeksi, mikä? Ruuther. Niin, niin en minä mikään nörtti ole koskaan väittänyt olevanikaan. Siis "reititin" Hohhoijaa.

Yksi tuttu, sellainen oikea nörtti oli jo luvannut jossain kohtaa tulla katsomaan konetta, joten sinne soitto:"älä turhaan tule, ei se näillä vehkeillä tule toimimaankaan." "Ai ei oo modeemii. No, mä tuon tullessani ku kerkeen." "Ai, ihanaa kultaseni. Tule koska vaan." Ja nyt hän on sitten käynyt:DDDDDDD