Tänään oli sellainen ja se meni oikeastaan tosi hyvin, niin kuin odotinkin tai oikeastaan sain hämmästyneitä katseita osakseni enemmän kuin osasin odottaa, mutta ei ainakaan vielä mitään pahansuopaa ja mitä se kenellekään kuuluu, miten minä vapaapäiväni vietän. Niin, ja jos joku on kade, niin olkoot, jokaisella on yhtäläinen oikeus yrittää pärjätä tässä elämässä. Katsotaan nyt kuinka kauan näin jaksaa, tässä kohden tietenkin, mutta kuis on parin kuun jälkeen, voi soida ihan toinen ääni kellossa, mutta sen verran itsepäiseksi itseni tiedän, etten peru mitään sovittua - eli huhtikuun loppuun näillä eväillä ja sitten katsotaan jatkoa, jos katsotaan.

Joo-o ei olisi pitänyt, mutta laskin kuitenkin, jos saisin tuosta kakkostyöstäni vakinaisen ja kokopäiväisen työn, tienaisisin tonnin kuussa enemmän. Nii-i, ei olisi kannattanut laskea, he eivät ikinä tarvitse minua niin paljoa:(

Onnistuin näemmä viritellä aavistuksen pitkiä virkkeitä ja jos jotakuta kiinnostaa opastaa kieliopissa, saa pitää mölyt mahassaan, minä kirjoitan just niin ku huvittaa.

Soi; Opeth ja The Baying Of The Hounds