Haasteita en yleensä paljoa saa, koska vastaan niihin huonolla prosentilla ja vielä huonommalla laitan eteen päin. Mutta viisi mokomaa himotusta pitäisi jostain kehitellä.

No tietenniin.

1. Syöminen:

    Jos viikoksi tai pariksi tuon lopettaa alkaa olla jotensakin hutera olo tai ainakin oletan niin, en ole kokeillut.

2. Juominen:

   Ihan sama juttu kuin edellisessä, mutta käsittääkseni viikkokin on aivan liikaa meikäläiselle.

3. Naiminen:

   Tämän kanssa on joutunut vääntämään kättä eniten. Siis oikeasti tätä tarvitsee kaksi- kolme kertaa viikossa ja vähempi on tuskaa. Ihan noin kotirauhan säilyttämiseksi, ole pyrkinyt pidättäytymään talouden ulkopuolisista mulkuista. Mutta uskokaa tahi älkää, noin kahden vuoden tuskan jälkeen vieroitusoireet aavistuksen lievenevät.

4. Työssä käynti:

   Tämä on siitä outo himo, että tätä kun saan viikonkin verran, iskee lomantarve ja taas kolmen viikon loman jälkeen on työhimo yltynyt huippuunsa.

5. Mikä tahansa:

   Kaikki se mitä aloita, pitää myös lopettaa. On aivan hervottoman vaikeaa jättää jokin kesken. Ja jos jokin jää kesken oletan kuitenkin joskus tekeväni sen loppuun. Tämä koskee liki kaikkea, minkä olen saanut aloitettua, siis minun kohdallani aloitus on vaikeampaa kuin jatkaminen tai lopettaminen.

No, niin Rakkaat ystävät ja muu kylän väki, jos kukaan ei vielä ole blogiisi tämän oloista haastetta viskannut, ole hyvä ja ota se tästä. Jos et saanut selvää mitä tässä haettiin, mene Omena Ollin sivuilta katsomaan se tarkemmin. http://vomena.blogspot.com/