Tässä taannoin kerroin aamuisesta avaimen puutteestani http://hejoko.vuodatus.net/blog/1799614#commentform 

Rakkaalla oli tänä aamuna hieman samoja ongelmia tullessaan norkoilemaan työpaikalleni ja irroitin renksustani hänelle kotiavaimen. No, sellainen yksinäinen avain herkästi hukuu, joten Rakas oli laskenut sen eteisen hyllykköön, paikkaan jossa kaikki tarkeät pienet jutut on.

Naapurikylän palvelutalosta soitettiin ja kerrottiin postin tuoneen viimein kirjeen, jota oli jo ehditty kaivata. Rakas lähti hakemaan sitä ja sulkiessaan ulko-oven älysi, ettei hänellä vieläkään ole omaa avainta taskussa.

Naapurikylästä palattuaan, hän soittaa Misulle naapurikaupunkiin, joka on vastakkaisessa suunnassa kuin em. kylä ja hakee hänen avaimensa.

Vielä jos olisi Misun avaimen onnistunut lukitsemaan sisätiloihin, seuraava vaihtoehto olosi ollut ajaa Rikardon luokse varuskuntaan, harmi vaan, että ovat metsäkomennuksella...  Saattaa olla, että ne avaimet olisi jääneet hakematta:)

        1458207.jpg

Nokkosperhonen, sen jos näkee keväällä ensinnä, tietää sateista kesää. Minäpä näinkin sitruunaperhosen tuolla aiemmin oli siitä kuva tai pari. Mitähän se tietää?